скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
0
0
2
3
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Zürich
Flag of Zürich

Святкові дні в році 2026 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, вівторок, 22 травень, 2018

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 142 / 365
робочий день року : 96 / 252
приурочувати (UTC +01) : 11:48
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:48 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:48

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:48

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:48

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:48

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:48

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:48

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:48

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:48

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:48

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:48

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:48

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:48

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:33

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:48

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:48

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:48

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:48

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:48

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

22
11:48
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel