скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
0
1
0
3
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2015 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Freiburg (katholisch)
сьогодні, субота, 6 червень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 23 / 52
день року : 158 / 366
робочий день року : 110 / 256
приурочувати (UTC +01) : 12:37
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:37

UTC
-09
Alaska
02:37

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:37

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:37

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:37

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:37

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:37

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:37

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:37

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:37

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:37

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:37

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:37

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:22

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:37

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:37

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:37

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:37

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:37

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
черв.

06
12:37
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel