скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, понеділок, 8 березень, 2021

робочий день : так
тиждень : 10 / 52
день року : 67 / 365
робочий день року : 46 / 256
приурочувати (UTC +01) : 13:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:56

UTC
-09
Alaska
03:56

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:56

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:56

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:56

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:56

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:56 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
бер.

08
13:56
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel