скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1993 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Saint-Berchtold  : 
😥
3.
Vendredi Saint  : 
4.
Lundi de Pâques  : 
5.
Fête du Travail  : 
😥
6.
Jeudi de l'Ascension  : 
7.
Lundi de la Pentecôte  : 
8.
Fête Nationale  : 
😥
9.
Noël  : 
😥
10.
Saint Etienne  : 
😥


Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, понеділок, 8 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 220 / 365
робочий день року : 151 / 254
приурочувати (UTC +01) : 13:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:16

UTC
-09
Alaska
03:16

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:16

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:16

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:16

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:16

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:16

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:16

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:16

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:16

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:16

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:16

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:16

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:01

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:16

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:16

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:16

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:16

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:16

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
серп.

08
13:16
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel