скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
2
0
0
1
2
3
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, субота, 11 липень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 28 / 52
день року : 193 / 366
робочий день року : 131 / 254
приурочувати (UTC +01) : 18:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:57

UTC
-09
Alaska
08:57

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:57

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:57

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:42

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:57 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:57 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:57 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:57 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лип.

11
18:57
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel