скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
52
416h
середи :
51
408h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2040h
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
1
0
1
2
2
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

Jour de l'An : 
Saint-Joseph : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Wallis
сьогодні, понеділок, 20 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 20 / 366
робочий день року : 13 / 256
приурочувати (UTC +01) : 17:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:56

UTC
-09
Alaska
07:56

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:56

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:56 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:56 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:56 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:56 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

20
17:56
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel