скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Saint-Nicolas-de-Flüe : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Швейцарія
| Obwalden
сьогодні, п'ятниця, 14 травень, 2021

робочий день : так
тиждень : 19 / 52
день року : 134 / 365
робочий день року : 92 / 253
приурочувати (UTC +01) : 07:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:17 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:17 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:17 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

14
07:17
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel