скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Saint-Nicolas-de-Flüe : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Obwalden
сьогодні, субота, 23 січень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 03 / 52
день року : 23 / 365
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 08:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:49 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:49 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:49

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:49

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:49

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:49

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:49

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

23
08:49
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel