скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Toussaint  : 
2.
Noël  : 
😥


Визначте період
..в Швейцарія
| Jura
сьогодні, субота, 1 жовтень, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 39 / 52
день року : 274 / 365
робочий день року : 187 / 251
приурочувати (UTC +01) : 08:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:11 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:11 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:11 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:11

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:11

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
жовт.

01
08:11
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel