скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Fête nationale suisse  : 
2.
Noël  : 
3.
Saint Étienne  : 


Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, п'ятниця, 24 травень, 2024

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 145 / 366
робочий день року : 98 / 252
приурочувати (UTC +01) : 05:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:11 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:11 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:11 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:11 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:11 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:11 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:11 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:11

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:11

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

24
05:11
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel