скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Швейцарія
| Aargau (Baden)
сьогодні, п'ятниця, 23 квітень, 2021

робочий день : так
тиждень : 16 / 52
день року : 113 / 365
робочий день року : 78 / 255
приурочувати (UTC +01) : 12:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:58

UTC
-09
Alaska
02:58

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:58

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:58

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:58

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:58

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:58

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:58

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:58

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:43

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:58

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:58

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:58

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:58

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:58

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
квіт.

23
12:58
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel