скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
49
392
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
2
0
0
4
4
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Veille de Noël : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Restauration Républi. : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich Börse
сьогодні, понеділок, 26 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 44 / 52
день року : 300 / 366
робочий день року : 207 / 252
приурочувати (UTC +01) : 16:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:12

UTC
-09
Alaska
07:12

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:12

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:12

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:12

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:12

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:12

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:12 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:12 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:12 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
жовт.

26
16:12
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel