скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Assomption  : 
2.
Toussaint  : 
3.
Immaculée Conception  : 
4.
Noël  : 
😥


Визначте період
..в Швейцарія
| Freiburg (katholisch)
сьогодні, понеділок, 8 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 220 / 365
робочий день року : 152 / 253
приурочувати (UTC +01) : 12:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:21

UTC
-09
Alaska
02:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:21

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
серп.

08
12:21
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel