скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
0
1
1
3
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Jour de l'An : 
Saint-Joseph : 
Vendredi Saint : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Nidwalden
сьогодні, субота, 4 квітень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 14 / 52
день року : 95 / 366
робочий день року : 66 / 255
приурочувати (UTC +01) : 07:55
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:55 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:55 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:55 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:55 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:55

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:55

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:55

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:55

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:55

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:55

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:55

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:55

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:55

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:40

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:55

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:55

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:55

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:55

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:55

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
квіт.

04
07:55
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel