скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
0
0
1
2
3
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Solothurn
сьогодні, понеділок, 24 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 55 / 366
робочий день року : 38 / 256
приурочувати (UTC +01) : 05:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:49 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:49 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:49 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:49 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:49 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:49

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:49

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

24
05:49
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel