скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2056
заробітна плата (€):
41120
0
0
0
0
0
52
52
0
0
1
1
3
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Jour de l'An : 
Indépendance : 
Vendredi Saint : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête Nationale : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Neuenburg
сьогодні, понеділок, 24 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 55 / 366
робочий день року : 38 / 257
приурочувати (UTC +01) : 06:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:35 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:35 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:35 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:35 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:35 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:35

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:35

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:35

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:35

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:35

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:35

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:35

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:35

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

24
06:35
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel