скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2056
заробітна плата (€):
41120
0
0
0
0
0
52
52
0
0
1
1
3
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Jour de l'An : 
Indépendance : 
Vendredi Saint : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Neuenburg
сьогодні, середа, 2 грудень, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 337 / 366
робочий день року : 237 / 257
приурочувати (UTC +01) : 09:55
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:55 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:55 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:55

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:55

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:55

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:55

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:55

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:55

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:55

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:55

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:55

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:55

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:55

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:40

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:55

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:55

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:55

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:55

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:55

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

02
09:55
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel