скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
53
2
1
1
1
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Jour de l'An : 
Indépendance : 
Vendredi Saint : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête Nationale : 
Noël : 
..в Швейцарія
| Neuenburg
сьогодні, п'ятниця, 29 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 150 / 366
робочий день року : 104 / 257
приурочувати (UTC +01) : 15:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:56

UTC
-09
Alaska
05:56

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:56

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:56

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:56

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:56

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:56 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

29
15:56
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel