скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
53
5
2
0
1
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, п'ятниця, 15 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 319 / 365
робочий день року : 221 / 251
приурочувати (UTC +01) : 23:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:42

UTC
-09
Alaska
13:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:42 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:42 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:27 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:42 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:42 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:42 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:42 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:42 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

15
23:42
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel