скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
49
392
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1984
заробітна плата (€):
39680
0
0
0
0
0
52
53
3
3
1
2
3
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Jour de l'An : 
Épiphanie : 
Saint-Joseph : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Saint Etienne : 
..в Швейцарія
| Uri
сьогодні, п'ятниця, 29 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 150 / 366
робочий день року : 102 / 252
приурочувати (UTC +01) : 16:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:19

UTC
-09
Alaska
06:19

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:19

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:19

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:19

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:19

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:19

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:19

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:19

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:19

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:19

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:19

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:19

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:04

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:19

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:19

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:19

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:19 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:19 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

29
16:19
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel