скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
3
0
2
2
3
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2027 :

Jour de l'An : 
Épiphanie : 
Saint-Joseph : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Uri
сьогодні, субота, 11 липень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 28 / 52
день року : 193 / 366
робочий день року : 130 / 252
приурочувати (UTC +01) : 20:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:18

UTC
-09
Alaska
10:18

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:18

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:18

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:03 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:18 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:18 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:18 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:18 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:18 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лип.

11
20:18
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel