скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
1
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Appenzell Ausserrhoden
сьогодні, середа, 2 грудень, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 337 / 366
робочий день року : 236 / 256
приурочувати (UTC +01) : 11:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:15

UTC
-09
Alaska
01:15

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:15

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:15

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:15

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:00

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:15

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:15

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:15

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:15

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:15

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

02
11:15
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel