скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
1
0
1
3
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

Jour de l'An : 
Saint-Joseph : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Wallis
сьогодні, понеділок, 21 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 265 / 366
робочий день року : 185 / 256
приурочувати (UTC +01) : 03:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:54 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:54 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:54 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:54 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:54 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:54 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:54 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:54 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:54

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:39

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:54

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:54

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:54

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:54

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:54

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
вер.

21
03:54
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel