Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Fête nationale suisse  : 
2.
Noël  : 
3.
Saint Étienne  : 


Визначте період
..в Швейцарія
| Zürich
сьогодні, четвер, 18 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 200 / 366
робочий день року : 137 / 252
приурочувати (UTC +01) : 13:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:21

UTC
-09
Alaska
03:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:21

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лип.

18
13:21
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel