скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
47
376
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
0
1
1
5
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête-Dieu : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Aargau (Bremgarten)
сьогодні, четвер, 26 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 331 / 366
робочий день року : 233 / 257
приурочувати (UTC +01) : 01:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:56 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:56 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:56 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:56 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:56 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:56 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:56 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:56 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:56 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:56

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:56

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:56

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:56

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

26
01:56
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel