скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
49
392
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
2
1
3
3
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Jour de l'An : 
Saint-Berchtold : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Thurgau
сьогодні, четвер, 26 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 331 / 366
робочий день року : 230 / 254
приурочувати (UTC +01) : 07:33
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:33 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:33 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:33 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:33 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:33

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:33

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:33

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:33

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:33

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:33

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:33

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:33

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:33

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:18

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:33

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:33

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:33

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:33

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:33

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

26
07:33
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel