скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
3
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Toussaint : 
Veille de Noël : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre : 
Визначте період
..в Швейцарія
| Sankt Gallen
сьогодні, неділя, 20 вересень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 366
робочий день року : 183 / 254
приурочувати (UTC +01) : 21:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:50

UTC
-09
Alaska
11:50

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:50

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:50

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:50

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:50

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:50

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:50

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:35 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:50 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:50 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:50 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:50 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:50 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
вер.

20
21:50
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel